SITI's FotoPage

By: SITI NADIA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Friday, 13-Oct-2006 03:29 Email | Share | | Bookmark
Nabil belajar pegang roti sendiri

baru bgn tido...lapar lahhh mama
tengok tu...laparnyer
comot dah mulut anak mama
View all 12 photos...
Ni Nabil on the way nak balik KL dari Melaka. First time mama bagi Nabil pegang roti sendiri dalam kereta...takut comot...tapi dah comot dah car seat nabil....sedapnyer tengok Nabil makan...Lapar betul dier....Nak dekat habis roti sebungkus....Nabil kalau makan, mula2 suka pegang and makan. tak lama lepas tuh, mesti dier cuit2 sikit masuk mulut.....kalau dia cuit2 tuh maksudnyer....dah nak sampai hujung makan lahhh tuh...tu lah tabiat Nabil yang mama tengok sepanjang dier makan roti or biskut or keropok...heheheheh


Friday, 13-Oct-2006 03:13 Email | Share | | Bookmark
Bukak posa ngan alia

nabil nganga nak makan
Ni la alia...cute kan
cak...anti ...cak
View all 12 photos...
Ni la Alia , kawan nabil. Dah lama tak jumpa alia. Hari ni papa n mama Nabil ader bukak posa ngan papa n mama alia....nabil n alia tak posa pun nak ikut tau...heheheh...
Bukak posa kat Restoran Thai, Seksyen 13, Shah Alam....Mama nabil tak larat...dia " " . Papa Nabil pulak balik lambat. Tu yang papa and mama alia datang Shah Alam. Thanks yer uncle and auntie....lain kali boleh datang lagi...hehehehe...Kitaorang makan dalam kol 8 lebeh.....bukak posa dulu kat umah.....tapi mama and papa nabil bukak posa dalam kereta...kesian diorang....


Friday, 13-Oct-2006 01:19 Email | Share | | Bookmark
Bob the builder....Bill the builder

Baru dpt topi...happynyer
tengok tuh...nak pakai
tengah adjust lagik
View all 8 photos...
Tengok tuh..kalau papa dia balik keje ajer....bagi topi tu...mesti dia ambik...happy lahhh tu....pehtuh...kitaorang pun nyanyilah....BOB the builder ...can we fix it....BOB the builder...Yes we can.....cartoon animation kat channel 63 astro.....Nabil pun aper lagi....joget lahhh....Nabil suka tengok cartoon tuh...sebab dari baby papa dia suker nyanyi BILL the builder ...can we fix it....BILL the builder...Yes we can..kelakar lahhh Nabil nih


Wednesday, 20-Sep-2006 07:15 Email | Share | | Bookmark
Nabil pakai jubah....

posing sket nabil
nabil....tengok sini
terkedek2 dier jalan pakai jubah tau
View all 4 photos...
Comey nyer anak mama nih pakai jubah...tu jubah maklong bagi...sebenarnyer...nabil banyak jubah...atuk and nenek kl balik mekah beli jubah....atuk n awo melaka balik mekahbeli jubah...tapi belum muat lagik...maklong lak setiap kali balik malaysia...mesti beli jubah untuk nabil...kiut kan...


Wednesday, 20-Sep-2006 02:00 Email | Share | | Bookmark
ZOO Negara

Ni animal yang mula2 sekali nampak
elephant show..tgk dari belakang..org ramai
cari port baik sket
View all 33 photos...
On 31st August 2006, kitaorang pegi zoo.....Ingat tak ramai...maklumlah...cuti sehari jer....tapi...punyerlahhh ramai...kitaorang sampai dalam kol 10.15am and balik dalam 1.30pm...Waktu balik tuh...tengok orang yang baru datang lagi ramai...sampai ke parking kereta orang beratur...Alhamdullilah lah kitaorang pegi pagi. Nabil? .....Dia lahhh paling seronok sekali...Bila tengok haiwan yang baru jer....muncung2 mulut dier...cam terkejut....peh tuh baru menjerit2 excited.....Tapi hari ini memang meletihkan...Konon2 nak pusing naik tren pulak for the second round...tapi tak larat....Nabil pun dah tak sedap ajer...dah start mengamuk...so kitaorang pun balik...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net